Τρόποι Παραγγελίας & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Η πληρωμή των προϊόντων για ποσά έως και το ποσό των 200,00€, γίνεται με:

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
  2. PAYPALL
  3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
  4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

• Για ποσά άνω των 250,00€ η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με:

  1. PAYPALL
  2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

• Για λοιπούς τρόπους πληρωμής απαιτείτε συνεννόηση με την εταιρία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο sales@tacticalarmour.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 213.03.45.330.


ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Παραγγελίες και Αποστολές εκτελούνται εντός των εργασίμων ωρών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Με την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας σας η ΤacticalΑrmour.gr  ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΩΡΩΝ (εντός ωραρίου Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00) για την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας.

Η ΤacticalΑrmour.gr δεν αποστέλλει παραγγελίες το Σαββατοκύριακο. Έτσι παραγγελίες που έχουν γίνει την Παρασκευή θα αποστέλλονται την Δευτέρα. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο της παραγγελίας αποστέλλεται πάντα μαζί με τα προϊόντα που επιλέξατε.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής εάν ζητηθεί. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Η παράδοση των προϊόντων/εμπορευμάτων ολοκληρώνεται μέσα στις 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για λόγους περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρα βία εφόσον προηγούμενως έχει ενημερωθεί ο πελάτης/χρήστης (email/τηλεφωνική επικοινωνία), ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Τιμοκατάλογος Εξόδων Αποστολής εντός της Ελληνικής Επικράτειας

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 4,50 €
ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ): 8,00 €
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 5,00 €

*Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων εκτελούνται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφοράς ACS COURIER.


 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 120,00€
TACTICAL ENOUGH? ©

Powered by kapaweb